top of page

Referenser

Idag finns det många olika terapeuter och behandlingsformer att välja på och det är inte alltid så lätt att veta vem man ska vända sig till med sina besvär. Här nedanför har jag samlat några referenser från kunder som förhoppningsvis kan hjälpa till att beskriva hur jag arbetar. Givetvis går det bra att ringa eller maila mig om man har några frågor och funderingar kring mitt arbete.

För mig är det allra viktigast att ni själva och era hästar blir så bra som möjligt, jag skickar mer än gärna vidare mina kunder till andra kollegor och professioner när jag tror att det behövs något annat än vad jag kan erbjuda.

Min ambition är att alltid hålla mig uppdaterad och att vidareutvecklas i min yrkesroll.

Hästbehandlingar

"Vi har haft hjälp av Helen till flera av våra hästar med goda resultat. Det som är bra med Helen är att hon säger till om hon inte tycker att det behövs fler behandlingar och om det är något som hon inte kan hjälpa till med så skickar hon oss vidare till andra. Hittills har vi varit jättenöjda även med de som Helen rekommenderat att vända oss till. Det känns seriöst rakt igenom!"

"Helen är bäst! Hon har hjälp mig så mycket med min valack som jag hade jättemycket krångel med. Hon var ett tryggt bollplank för mig under tiden och försökte verkligen hjälpa mig på alla sätt. Hon bryr sig verkligen. Det kallar jag god service!"

"Jag har använt Helen på min häst och kände jättestor skillnad redan efter en behandling, min häst var mycket mjukare och kändes mer tillfreds." 

"Tack Helen, du har gjort underverk! Från utdömd till åter på tävlingsbanan! Jag är så glad och tacksam!"

Humanbehandlingar

"Helen har hjälpt mig att bli av med mina domningar i armarna, hon berättar hela tiden vad hon ska göra när hon behandlar så det kommer inga obehagliga överraskningar." 

"Jag har fått hjälp med mig stela rygg och nacke, jag är förvånad att jag har blivit så bra då behandlingen varken gjorde ont eller var obehaglig."

"Jag har tidigare varit rädd för att gå på behandlingar men hos Helen kände jag mig trygg. Hon berättar vad hon ska göra innan och frågor om varje sorts behandling är okej att genomföra. Jag fick hjälp med min nacke och axel."

"Jag är så glad att jag har hittat Helen! Jag har provat allt mellan himmel och jord för min whiplashskada och nu börjar jag äntligen känna att jag blir bättre. Det är magiskt!"

Både häst och human

"Att ha ont eller en låsning i ryggen påverkar ens tillvaro. Uttrycket ”att ha ont i ryggen och du har ont i hela kroppen” stämmer. Under många år har jag till och från haft besvär och ont i ryggen. När det varit som värst har jag varit i kontakt med diverse naprapater, sjukgymnaster m.m. De har hjälpt för stunden. Behandlingar som innefattat någon form av smärta eller obehag innan lindring.

Därför var jag inställd på detta även vid 1:a besöket hos Helen. Döm om min förvåning (nu låter det som en dålig reklam) när inte så var fallet. Behandlingen innebar lugn, värme, mjuka rörelser och lite tryck. Inför varje moment berättade Helen vad hon skulle göra och frågade om det var okej att göra si eller så. Efteråt var jag mjuk, varm och lugn. Det som kan uppfattas som obehagligt, är när Helen trycker ned bröstkorgen med händerna för att sedan hastigt släppa trycket igen. Helen behandlade inte bara mig utan även mitt tolvåriga lite på sin vakt Islands sto. En dam som måste ha koll på det mesta och som när hon blir uttråkad brukar sätta sig lite på tvären. Fanns lite låsningar i bog och i korsrygg. Fruma som damen i fråga heter fann sig i att blir ”knådad” tryckt, dragen i ben, svans m.m. utan minsta protest. Allt gick även här till på ett lugnt och behagligt sätt. Tror att Fruma till och med njöt av det hela.

Kan varmt rekommendera denna form av behandling och Helen i synnerhet."

bottom of page