Sök
  • Osteopat Helen Helgesson

Med anledning om Coronaviruset/Covid-19


Jag håller öppet som vanligt och följer myndigheternas rekommendationer, vilka jag även förväntar mig att ni som besöker mig följer.


Folkhälsomyndighetens rekommendationer: 🔸God handhygien - tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten. 🔸Undvik att röra vid ditt ansikte, mun och ögon. 🔸Håll ett fysiskt avstånd till människor som har sjukdomssymtom. 🔸Hosta och nys i armveck eller näsduk. 🔸Stanna hemma om du känner dig sjuk.


Jag tar inte emot några patienter med förkylningssymtom. Jag kommer själv att avboka alla behandlingar om jag själv känner minsta lilla förkylningssymtom och jag kommer i möjligaste mån minimera kontakten med andra människor utanför jobbet.


Jag har genomgått 2 st webbaserade utbildningar om förhindrande av smittspridning av Covid-19 (coronavirus), vilka hålls av Karolinska Institutet och Socialstyrelsen.


Mina hygienrutiner som gäller i vanliga fall även när vi inte har coronaviruset: 🔸Mellan varje patient byts handdukarna ut. 🔸Mellan varje patient rengörs behandlingsbänken med desinfektionsmedel. 🔸Mellan varje patient tvättar och spritar jag händerna. 🔸Mellan varje patient har jag avsatt tid för att kunna följa hygienrutinerna.

🔸Rummet städas minst 2 ggr/v.

Jag kommer under under tiden som coronaviruset finns bland oss att öka städfrekvensen av rummet och jag kommer även mellan varje patient att sprita av tangentbordet på min dator, dörrhandtagen, armstöden på stolarna samt skrivbordet.

Om någon av er inte vill sitta i väntrummet innan er avtalade tid så meddela mig detta innan ert besök så hör jag utav mig när jag är redo att ta emot er så kan ni gå raka vägen in i till mitt rum.


Om ni är symtomfria är ni VARMT VÄLKOMNA på behandling i kliniken eller att boka en tid för er häst!


Jag håller tummarna ni och era nära och kära håller er friska och ni inte drabbas på andra sätt av coronaviruset!0 visningar0 kommentarer