Sök
  • Osteopat Helen Helgesson

Bra att ha ett team runt dig och din häst


Bra inlägg från Agria om att ha ett team runt sig och sin häst!😃👍 Helt rätt!

Jag hör då och då både från humanpatienter och hästägare att de uttrycker sig som om de har varit ”otrogna” när de använt en annan terapeut. Så ser inte jag på saken! Jag rekommenderar ofta andra terapeuter och professioner till mina kunder då man arbetar på olika sätt och på så vis kompletterar varandra. Dock vill jag gärna veta vilken typ av behandling du eller din häst har fått och hur den har fungerat. Dels för att veta vad ni har svarat bra på och vad ni inte har fått lika bra resultat på. Då kan jag lättare lägga upp en så effektiv behandlingsplan som möjligt.

Det viktiga är att du och din häst blir fria från besvären ni söker för, inte vem som står för hjälpen.

Vill bara att ni ska veta min synvinkel. Ha det fint!😊


0 visningar0 kommentarer