Sök
  • Osteopat Helen Helgesson

Är det okej att ta en bild?


När jag är ute och behandlar hästar får jag ofta trevande frågor om det är okej att ta en bild under tiden och lägga upp på sociala medier. Det går jättebra!!👍 Ni behöver inte ens fråga.

Det finns dock en sak som jag inte vill att ni sprider vidare utan bara behåller för eget bruk och det är filmer när jag visar hemövningar. Jag föreslår ofta att ni kan filma när jag visar hemövningar att göra med hästen mellan behandlingarna (massage, stretch, träning mm) för att lättare komma ihåg dem, speciellt om det är några stycken. Dessa hemövningar är individanpassade och är bra för din häst men kanske inte bra för en annan. Filma mer än gärna då det kan vara svårt att komma ihåg men behåll dem för dig själv.

Bilder under behandlingen går som sagt jättebra att sprida!😊

Ha en fin dag!☀️❄️🐴


0 visningar0 kommentarer