Sök
  • Osteopat Helen Helgesson

Visste du att vissa sjukvårdsförsäkringar täcker Osteopati?


Om du har en sjukvårdsförsäkring hos Euroaccident så kan du få ersättning för dina behandlingar. Svenska Osteopatförbundet arbetar aktivt för att få osteopatin godkänd av fler privata sjukförsäkringar. Även andra försäkringsbolag än Euroaccident har betalat ut ersättning för osteopatisk behandling i enskilda fall.

Du som patient kan även hjälpa till att lyfta frågan. Fråga ditt försäkringsbolag om kan få ersättning för osteopatisk behandling. Ju fler gånger bolagen får höra denna önskan, desto mer sannolikt blir det att produktansvarig kan tänka sig att lägga till osteopater som vårdgivare i sin behandlingskatalog.

Ovan gäller human sidan, men det finns även försäkringar för hästar som täcker vissa behandlingar. Agria har en försäkringen som täcker viss hjälp vid rehabilitering efter en skada, t.ex. hjälp att arbeta hästen på töm, träning på vattenmatta, ridhjälp och rådgivning av veterinär och beridare. Vissa försäkringsbolag betalar även för Laser och Biolight behandlingar efter ordination av veterinär.


239 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tfn: 070-449 19 05

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Copyright © 2017 och framåt Helen Helgesson