top of page

Kontakt

Information

Kontakt

070-449 19 05

Jag kan vara svår att nå via telefon då jag alltid har ljudet avstängt när jag jobbar men skicka ett sms eller prata in ett meddelande så hör jag av mig så snart jag kan.

Öppettider

Måndag-Torsdag kl.09.00-17.00

Fredag-Söndag samt röda dagar stängt.

Tack för ditt meddelande!

Adress

Osteopatkliniken i Karlstad

Romstadsvägen 2B

653 42 Karlstad.

Vi finns i stadsdelen Romstad i ett hus som heter Tricotfabriken, det finns skyltar på fasaden och vid infarten. Det är ett äldre stenhus i ljusgul ton med svart plåttak. Huset ligger mittemot Centralsjukhuset på andra sidan Klarälven, bredvid Klaraviksgrillen.

Ingång sker från innergården som vetter mot Klarälven, vi finns i trappuppgång 2B en halvtrappa upp till höger. Hiss finns.

Övrigt

Fri parkering finns direkt till höger efter att man har svängt innanför staketet. Plats nr 1-8 är besöksparkeringar resterande förhyrda platser och plats nr 1 är en handikapps plats. Om det är fullt på dessa platser finns det fria parkeringar längs gatorna i området såsom Solviksgatan, 5:e och 6:e Villagatan eller på Coops parkering.

För att stå gratis på vår besöksparkering krävs parkeringstillstånd antingen i pappersform som finns att hämta hos oss på kliniken eller att ni är incheckade i någon av apparna Easy Park eller Apcoa Flow. Tillståndet gäller för 2 timmar.

Närmaste busshållplats heter Klaravik, buss nr 5 och 7 passerar utanför huset.

bottom of page