Tfn: 070-449 19 05

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Copyright © 2017 och framåt Helen Helgesson

October 29, 2017

Om du har en sjukvårdsförsäkring hos Euroaccident så kan du få ersättning för dina behandlingar. Svenska Osteopatförbundet arbetar aktivt för att få osteopatin godkänd av fler privata sjukförsäkringar. Även andra försäkringsbolag än Euroaccident har betalat ut ersättni...

October 21, 2017

Under helgen har jag varit på kurs nere på Husaby hästakut i Skara och på Bjertorp Travcamp i Kvänum.

Det blev även en nostalgi trip för min del då jag pluggade landsbygdsföretagande i Skara och till Hästmassör i Kvänum för 13 år sedan.

Kursen anordnades av Husaby h...

October 9, 2017

Min tanke var att ordna en invigning utav nya klinikrummet samt fira ombildning av företaget med bra erbjudanden. Detta var i juni... så det verkar helt enkelt inte bli av för mig!

Jag tänker istället köra ett erbjudande nu i oktober om rabatterat pris vid bokning...

October 8, 2017

Jag träffar ofta patienter som är rädda för att bli "knäckta", alltså för att få en behandling där man ger en snabb rörelse i en led och det låter knak.

Jag vill klargöra att jag aldrig ger någon en sådan behandling som inte vill ha den. Ni kan vara lugna! Jag frågar al...

October 8, 2017

En ny sida är tillagd på hemsidan som heter Nyheter. Här kommer jag att skriva om saker som rör företaget samt osteopati, hälsa mm när andan faller på. 

Välkommen att kika in! :-)

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ mig
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon